Зареждане

Излязоха притеснителните статистики от UFC 226

Излязоха притеснителните статистики от UFC 226
Публикувано на: Юли 11, 2018 в 09:21 ч
През изминалия уикенд се проведе UFC 226, което се очакваше да бъде най-голямото за тази година.

Със супердвубоя в тежка категория между Stipe Miocic и Daniel Cormier, картата представи много други таланти, които направиха изумителни срещи.

Факт е, че трябваше да се простим с двубоя между Max Holloway и Brian Ortega само три дена преди събитието, а Derrick Lewis и Francis Ngannou не показаха нищо особено, но все пак срещата между Miocic и Cormier беше една от най-интересните в историята на UFC. Въпреки всичко обаче, събитието не успя да се разпродаде както се очакваше. Dave Meltzer коментира:

"Очакваше се това да бъде най-голямото събитие за годината, но то е било гледано от 400 000 души. Разбира се, загубата на срещата между Holloway и Ortega изигра роля, но Cormier и Miocic само трябваше да привлекат повече хора."

Прелимите се справиха сравнително добре - като цяло UFC се нареди на трето място, след NASCAR с 4 437 000 зрители и Major League Baseboll с 2 217 000 zriteli. Прелимите успяха да съберат най-много 800 000 зрители със срещата си между Paulo Costa и Uriah Hall.

Водещата ММА организация продължава да страда - този път събраха 400 000 PPV, а през юни стигнаха едва 250 000. Нищо чудно, че от UFC връщат Lesnar обратно в играта, колкото и рисков да е този ход.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес