Зареждане

UFC 226 събра едва 380 000 платени гледания

UFC 226 събра едва 380 000 платени гледания
Публикувано на: Юли 28, 2018 в 07:56 ч
Въпреки, че предложи огромна атракция и мега-двубой между двама шампиони - Daniel Cormier и Stipe Miocic, UFC 226, което се проведе по-рано този месец в Лас Вегас, не привлече чак толкова зрители.

Според журналиста Dave Meltzer, събитието от 7-ми юли е събрало около 380 000 платени гледания. Това не е чак толкова зле, имайки се предвид, че организацията така и не успява да направи добре продавани състезания при липсата на Conor McGregor, Ronda Rousey, Jon Jones и Brock Lesnar. Със сигурност обаче са очаквали доста по-добри резултати от Miocic vs Cormier.

В защита може да кажем, че отпадането на шампионския двубой в категория перо между Max Holloway и Brian Ortega определено не е помогнало за интереса. Въпреки това във файткартата присъстваха имена като Francis Ngannou, Anthony Pettis и Derrick Lewis, но те не бяха достатъчни за привличането на голям зрителски интерес.

 
При това състояние определено от бизнес гледна точка завръщането на Lesnar e повече от желано. Организацията прави всичко по силите си, за да изгради нови звезди от младите си таланти, но си има причина защо McGregor, Lesnar и Jones да получават повече от всички останали. Те просто продават, а UFC се нуждае от това.

Какво смятате, че е редно да направят от UFC за да вдигнат продажбите си и да върнат интереса на по-голяма маса от фенове към техните събития?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес