Зареждане

Dana White защити решението да се даде битка за титлата на Brock Lesnar

Dana White защити решението да се даде битка за титлата на Brock Lesnar
Публикувано на: Юли 10, 2018 в 10:44 ч
Dana White аргументира решението да се даде шанс на Brock Lesnar да се бие за титлата в тежка категория, като това ще бъде първата защита за Daniel Cormier.

На UFC 226 Daniel Cormier стана вторият боец, който притежава две титли едновременно, побеждавайки Stipe Miocic. Малко след края на срещата DC взе микрофона от Joe Rogan и предизвика бившия шампион в тежка категория и настояща WWE звезда, Brock Lesnar на двубой.



Последва леко спречкване между двамата, което изключително напомня на кеча, и изглежда, поне съдейки по думите на Dana White, вече имаме следващата голяма среща.


"Определено ще направим тази битка. Lesnar се свърза с мен преди няколко дена и ми се извини, че беше изчезнал така. Обеща ми да присъства на събитието."

"Дойде изключително енергичен. Като седна до мен се държа като лунатик. Вълнуваше се много за битката. Очакваше Stipe да победи, тъй като мислеше, че теглото на DC щеше да попречи на представянето му. В крайна сметка, не се получиха така нещата."

Разбира се, мнозина възроптаха срещу решението Lesnar току-така да се бие за титлата.

White обаче е убеден в успеха, който ще пожъне тази среща, и реши да защити позицията си:


"Свободен е и има право на тази среща. С Vince McMahon са в добри взаимоотношения и няма да направи нищо, което да ядоса Vince. Не знам детайли, но всичко е наред."

"Хората винаги ще ни критикуват. Brock се провали на теста преди време, но все пак надви Mark Hunt - един от най-добрите бойци. Той е бивш шампион, а и хората искат да видят тази среща. И Cormier иска тя да се случи."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес