Зареждане

Иранския хълк си го изкара на боксовия чувал

Иранския хълк си го изкара на боксовия чувал
Публикувано на: Януари 23, 2021 в 00:00 ч
Саяд Гариби изригна с ново видео в социалните мрежи. Иранския хълк показа как се справя с боксовия чувал и прикани своя съперник да подпише договор за битката им. Гариби сподели, че вече е готов да направи своя дебют в бойните спортове.

Вижте още - Иранския хълк към Дейна Уайт: Дай ми шанс и ще убивам в UFC

 
В края на миналата година "Иранския хълк" си спретна вражда в социалните мрежи с огромен мъж от Казахстан, чиято самоличност все още остава загадка. Огромния мъж от Казахстан си навлече гнева на Гариби, след като го предизвика и запали негова снимка.

Вижте още - Иранския хълк си намери съперник и се закани, че ще го потроши

Напомпания иранец е висок 1.88 см. и тежи 180 килограма. Преди време той призова Дейна Уайт да му даде шанс в UFC, където щял да запише първото убийство в клетката.

Саяд има над половин милион последователи в социалните мрежи, които тръпнат в очакване за новини около неговия дебют. През 2019 година организацията за битки с голи ръце / BKFC / обявиха, че са подписали с него, но нямаше развитие около този подпис.

Не е ясно кога и къде ще видим Гариби в действие, но той е категоричен, че ще е тази година и от негова страна всичко е готово. Вижте как Гариби наказва боксовия чувал:



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес