Зареждане

Иранския хълк към Дейна Уайт: Дай ми шанс и ще убивам в UFC

Иранския хълк към Дейна Уайт: Дай ми шанс и ще убивам в UFC
Публикувано на: Октомври 20, 2020 в 02:00 ч
Огромният иранец Саяд Гариби, по-известен като "Иранския хълк"  пожела шанс в най-голямата ММА организация в света. В своя акаунт в социалните мрежи бившия щангист сподели, че е отегчен от кльощави дребосъци и иска шанс да убива в октагона. Преди няколко седмици той разкри, че е победил COVID-19 и скоро ще направи своя дебют в клетката.

Вижте още - Иранския Хълк победил COVID-19 и ще дебютира в ММА

Гариби вярва, че е готов за конкуренцията в UFC, но иска правилата да се променят, защото ще убие неговия съперник. Саяд разкри, че през ноември ще обяви своя съперник за дебютната си битка в ММА. Ето какво още написа той:

Вижте още - Иранския Хълк сгъна тиган и заплаши конкуренцията

Някои от тези кльощави и дребни бойци наистина ме отегчават. Дейна Уайт, битките от тежка категория могат да са много по-вълнуващи, повярвай ми. Напълно съм готов за тях. Просто ми кажи кой е на моето ниво и на моя стил, както и къде да го размажа. 

Влизам в октагона за истинска битка, а не за забава. Правилата трябва да се променят, защото не мога да гарантирам, че моя съперник ще оцелее. Следващия месец ще обявя моя първи съперник на пресконференция. Ще е до 180 килограма. 

Как би се представил Гариби в UFC ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес