Зареждане

'Иранския Хълк': Ще разплача стероидното недоносче Мартин Форд!

'Иранския Хълк': Ще разплача стероидното недоносче Мартин Форд!
Публикувано на: Февруари 25, 2024 в 20:00 ч
В продължение на две дълги години Мартин Форд бягаше от тежките удари на Саджад Гариби, по-известен като 'Иранския Хълк. По всичко личи, че тази вражда не е приключила. Оказва се, че Гариби работи здраво и търси отмъщение. Турнирът Finishers Championship трябваше да се проведе в Катар, където бяха поканени най-големите чудовища в света.

Разбира се, в селекцията не пропуснаха и високият 203 см. и 141 килограма Мартин Форд, който чака своя боен дебют почти четири години. И тъй като накрая се оказа, че катарските шейхове обещават на бойците неща, които не могат да изпълнят, това чакане се удължи. Саджад следи отблизо ситуацията със своя върл враг.

Той беше засрамен и осмиван пред обществеността от Мартин Форд през април 2022 г. до такава степен, че той не му е простил и до днес. И затова винаги настоява за битка със снажния културист. Двамата трябваше да се бият и застанаха лице в лице в Дубай, но битката им пропадна. Мартин осъзна, че Гариби не е достоен съперник и се оттегли, за да не го нарани.

Гариби обаче смята друго и се закани, че ще разплаче стероидното недоносче Форд.

„Нека да видим това. Мартинек смяташе, че някои шейхове ще му се притекат на помощ и ще му платят 30 милиона долара за неговите небойни изкуства. Трябва да се смея, защото този човек дори не може да удари чувала. Видях как тренира и изглеждаше така, сякаш гони мухите. Просто жалко. Никога няма да забравя как Форд се възползва от треската ми, за да ме отблъсне и да ми се подиграва. 

Впоследствие той се отказа от мача, без да ми даде шанс да покажа на света какъв съм аз. И тогава даде интервю за вестник, че му се обадих и плаках по телефона! Той е наистина гадно копеле и искам да го разплача, ако този мач се случи. Но той много добре знаеше защо се отказа. Мартин, ти си подхранван от стероиди недоносен плод. Tи, който го играеш големия пич и си просто евтин актьор. Искам те на ринга. 

Сега, след като нямате насрочен мач, не можете да се оправдавате за нищо. Още четири месеца и ще мога да кандидатствам за нова виза, след което можем да го направим в Прага в RedFace или при вас в Лондон. Нямам проблем с това. Сега ще познаете гнева на Хълк и ще разберете кой е най-силният човек в света!”, обяви Гариби в подкаста на иранските спортни новини.

Да се надяваме, че Гариби се шегува, защото първата му битка в бойните спортове се оказа пълна трагедия.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес