Зареждане

Игор Михалишин отказа мача с Живко Стоименов в EFM Show 2

Игор Михалишин отказа мача с Живко Стоименов в EFM Show 2
Публикувано на: Септември 10, 2021 в 21:01 ч
Българският боен атлет Живко Стоименов остана без противник и съответно без двубой в шоуто EFM Show 2, което ще се проведе на 11-ти септември в столичната зала "Арена Армеец".

Ден преди самото събитие от лагера на Михалишин по време на предварителния кантар са съобщили, че Михалишин няма да може да влезе в клетката, тъй като е получил силни болки в гърба, провокирани от стара операция и голямото сваляне на килограми

"Сутринта на предварителния кантар от неговия щаб дойдоха да говорят с нас, че Игор не може да играе поради болки в гърба - получени от свалянето на килограмите и свързани със стара операция на гърба," сподели разочарован Живко Стоименов за MMA.BG. "Дали това е така или не няма как да знаем. Приех го доста отрицателно защото положих 3 месеца къртовски труд за този мач и силно исках да изляза от него като победител."

 
Михалишин е човекът, който нанесе поражение на българина Георги Валентинов в предходното издание на EFM Show. След това той отказа да му даде реванш, но прие битка със Стоименов.

Вижте също: Стоименов преди EFM Show 2: Ще затворя устата на високомерния Михалишин

В полските медии Михалишин заяви за българските бойци, че "само лаят" и говорят повече отколкото трябва. Живко беше човекът, който искаше да се изправи срещу поляка, за му покаже, че греши в мнението си за българите и за да отмъсти за загубата на своя съотборник и сънародник.

"Имаше изключителен заряд в този двубой и дори Норберт, директора на EFM Show, каза че това щеше да бъде една от най интересните срещи на събитието. Игор се извини и се разбрахме да направим срещата за евентуално следващо събитие. Това обаче не променя факта за моето разочоравание."


По подобен начин се изниза и UFC ветерана Норман Парк, който имаше насрочена ММА битка с Владислав Кънчев и отново засипа българина с люти закани, но след това безславно подви опашка. И докато за Кънчев имаше време за реакция и той ще се бие с нов опонент от Бразилия, то отпадането на противника на Стоименов става буквално часове преди събитието, което вади двубоя им от списъка със срещи.

Събитието ще се проведе в "Арена Армеец" при спазване на всички противоепидемични мерки и зрители на живо.

Билетите за EFM Show 2 са вече в продажба и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес