Зареждане

Никола Атанасов: Норман Парк избяга от Влади, уплаши се

Никола Атанасов: Норман Парк избяга от Влади, уплаши се
Публикувано на: Август 21, 2021 в 15:02 ч
Често виждаме у хората, че гръмките приказки и закани от тяхна страна са всъщност опит за прикриване на страх и вътрешна несигурност.

Изглежда точно такъв се оказа случая с бившия UFC боец Норман Парк, който бе спряган за опонент на българския ММА състезател Владислав Кънчев. Двамата трябваше да се изправят един срещу друг в клетката на EFM Show 2, което ще се проведе на 11-ти септември в столичната зала "Арена Армеец".

Парк се срещна на живо с Влади по време на пресконференция в София преди няколко месеца и се закани, че ще нокаутира българина пред семейството му и всичките му приятели.

@mmabulgaria

##MMA боецът Влади Кънчев и ветеранът от ##UFCНорман Парк ще се срещнат на 11-ти септември в ##efmshow2 - виж цялото видео в нашия Instagram

♬ original sound - mma.bg

След серия от закани и показност от страна на бившия UFC боец Норман Парк фактите са, че ирландецът се оттегли от двубоя и отказа да се срещне с Кънчев по правилата на ММА.

Новината бе съобщена от мениджъра на Влади, Никола Атанасов, който е и един от отговорниците престижната полската организация EFM Show да напарви събитието си у нас.

"Битката между Влади Кънчев и Норман Парк няма да се осъществи заради оттеглянето на Парк от нея," съобщи Атанасов за MMA.BG.

Оказва се, че несериозното отношение на Парк към отговорностите му не е от вчера. Неизпълнение на договорките от негова страна е довело да развалянето на договора му с UFC и още няколко ММА вериги. Случвало се е своеволният ирландец да не се появява за битки в миналото.

"Преди няколко седмици Норман Парк поиска да се изправи срещу Кънчев не по правилника на ММА, както беше уговорено, а по правилника на бокса," продължи Атанасов. "Влади, разбира се, отказа, тъй като държи на ММА кариерата си и в момента няма нужда от боксова битка. Това за него не е истинския бой, който търси когато влезе в клетката.

В момента търсим нов противник на Влади. Междувременно вчера Парк е приел боксова битка с друг опонент, избягвайки среща с Кънчев."


Кънчев е бивш шампион на престижната сръбска организация SBC и един от най-атрактивните български бойни атлети с минало големи успехи в бокса, граплинга и ММА. Той е автор на едни от най-тежките нокаути на Балканския полуостров и е със статистика 11-6, като 8 от победите му са с нокаут.

Вижте също: Лице в лице с шампиона: Владислав Кънчев

"Аз лично съм разочарован от поведеноето на северноирландския боец. Всички негативни мнения, които чух за него при началото на преговорите ни, бяха потвърдени с тази негова постъпка," сподели огорчението си Атанасов. "Чух от доста места, че е много несериозен, че е алчен, че прави подобни неща, които са неприятни както за бойците, така и за организаторите."

От EFM Show усърдно търсят опонент за Влади и са категорични, че той ще участва в грандиозното шоу.

Норман Парк също ще се качи в клетката на 11-ти септември, но по правилата на бокса и срещу друг противник.



Така галавечерта ще включва зрелищни битки по правилата на ММА, кикбокс, бокс и cageboxing. В нея ще вземат участие едни от най-добрите бойни атлети на България сред които имена като Даниел Илиев, Георги Валентинов, Владислав Кънчев, Живко Стоименов, Александър Цонев, Михаил Николов и др.


Билетите за EFM Show 2 са вече в продажба и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес