Зареждане

Хенри Сехудо защити титлата и се оттегли от ММА

Хенри Сехудо защити титлата и се оттегли от ММА
Публикувано на: Май 10, 2020 в 07:11 ч
Хенри Сехудо защити титлата си в категория петел в подглавната битка на UFC 249. Бившия двоен шампион сподели октагона с Доминик Круз във Флорида. "Triple C" се затрудни доста с Круз, който показа много добра игра с крака и избягваше тежките удари на шампиона. В първия рунд Сехудо заложи на здрави ритници, с които вкарваше сериозни щети в краката на своя опонент. Сехудо и Круз размениха по няколко удари, но като цяло имаше повече ритници в този рунд от двете страни. Сехудо успя да пренесе битката на земя, но Круз веднага се изправи.

Във втория рунд Круз стана по-агресивен и успя да нарани Сехудо с ъперкът. Ритниците изобилстваха и в този рунд. Двамата сблъскаха неволнo главите си и кръв потече от главата на Сехудо, а рефера спря срещата, за да го прегледа лекар. Хенри беше годен да продължи, а Круз наведе глава в търсене на събаряне, но с това се насади на мощно коляно от шампиона и падна в тежък нокдаун. Сехудо се нахвърли с удари, а рефера спря срещата в края на 2-рия рунд.

Така Сехудо защити титлата в категория петел и навлезе в серия от 6 поредни победи. Той обяви, че се оттегля от ММА с рекорд 15-3 в кариерата си. Круз от своя страна не беше доволен от спирането на битката и сподели, че рефера е трябвало да му даде шанс.







Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес