Зареждане

Хенри Сехудо пее приспивни песни на Хасбула и го заплашва

Хенри Сехудо пее приспивни песни на Хасбула и го заплашва
Публикувано на: Януари 23, 2022 в 04:00 ч
Бившата звезда на UFC Хенри Сехудо отново предизвика интернет звездата от Дагестан Хасбула Магомедов. Хасбула, по-известен като "Хасбик" стана популярен миналата година. Магомедов страда от рядко заболяване и не може да се развива нормално.

Той изглежда като 5-годишен, въпреки че е на 19-годишна възраст. Чеченския влогър Асхаб Тамаев направи известен Хасбула, след като опита да го сбие с друго джудже. Битката между тях пропадна, но Хасбула стана известен по цял свят.

Хасбула дори присъства на събитието, което UFC проведоха в края на миналата година в Абу Даби. Магомедов се радваше на завидно внимание от Дейна Уайт и много известни ММА бойци. Миналата година Сехудо предизвика Хасбула, но ефект нямаше и явно Хенри не е готов да се откаже.

В своя акаунт в социалните мрежи бившият двоен шампион на UFC изпя приспивна песен на Хасбула и го предизвика на бой. Ето какво написа Сехудо:

 Хасбула, подпиши договора. Ще те разкъсам. Хасбула, отнемаш ми всичко, за което съм се трудил. Престани да хапеш глезените на хората и нека направим това. Ще стана троен шампион и половина, след като те бия.

Ето го и видеото, което разсмя хиляди:






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес