Зареждане

Хенри Сехудо няма да дава реванш на Дилашоу

Хенри Сехудо няма да дава реванш на Дилашоу
Публикувано на: Май 9, 2020 в 06:00 ч
Хенри Сехудо няма никакво желание да влезе в клетката за втори път с Ти Джей Дилашоу. Двамата се биха в началото на миналата година в битка, която беше за титлата в категория муха. Сехудо успя да нокаутира Ти Джей за 32 секунди, а няколко седмици по-късно Дилашоу се провали на допинг тест и получи две години наказание от USADA.

Към днешна дата Сехудо властва в категорията на Дилашоу, който наскоро сподели, че са му обещали шанс за титлата, след като се завърне. Това обаче не се харесва на Хенри, който след броени часове залага пояса срещу бившият шампион Доминик Круз. Ето какво сподели Хенри за евентуален реванш с Ти Джей Дилашоу:


Хората никога няма да го разберат, докато не ви измамят. За мен е чест да се бия с някого в осмоъгълника. Почти се чувствам смутен от това, което се случи. Чувствам се мръсен дори когато говоря за Дилашоу. Не искам да се бия с този пич. Ръкуваш се с някого и излизаш да се състезаваш, а след това разбираш, че той използва забранени вещества, от които не се уморява. Не мисля, че искам отново да се бия с този пич. 

Той трябва да се стегне и трябва да бъде справедлив. Дилашоу трябва да си проправи пътя към титлата. Не е ясно колко дълго е позлвал веществата. Това е жалко, но е истината.  Дори не знам дали бих могъл да застана до него и да се изправим лице в лице. Чувствам се странно като казвам всички тези лоши неща, но вие ме питате и аз ще ви кажа как се чувствам.
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес