Зареждане

Хенри Сехудо: Марлон Вера ще доминира над Шон О'Мали

Хенри Сехудо: Марлон Вера ще доминира над Шон О'Мали
Публикувано на: Ноември 27, 2023 в 15:00 ч
Властването на Шон О'Мали на трона в категория петел на UFC няма да продължи дълго, според Хенри Сехудо.

Не че Хенри настоява за шанс, защото в края на краищата първо трябва да го заслужи. Но той все още вярва, че О'Мали не е достатъчно завършен боец, за да държи шампионския пояс за дълго време. Доказателство за нас трябва да е мачът, който ще се проведе през март. Тогава "Sugar" се изправя срещу стария си познат Марлон "Чито" Вера.

Битката им ще оглави UFC 299, където Сехудо твърди, че ще видим падението на О'Мали. През август 2020 година Вера се справи с О'Мали с технически нокаут в първия рунд. Сега е време за реванш, а Хенри прогнозира доминация за Вера.

"Шон О'Мали не е и няма да бъде законен шампион, докато не подобри основните си аспекти в битката. На първо място е борбата, която вероятно всички знаем, и на второ място издръжливостта. Е, бих искал да добавя още нещо към това. 

Рекордът на О'Мали се състои от победи над по-малки противници от него. Почти всички съперници, с които се би, бяха високи не повече от 170 см. Тези момчета не могат да държат ръцете си на главите през цялото време и лесно се удрят. Сега обаче ще е различно. 

Не казвам, че Марлон Вера е гигант, но той определено не е най-малкият в категория петел и има невероятна издръжливост. По отношение на издръжливост, смелост, сърце и физически параметри, той може да се противопостави на О'Мали брилянтно. 

И тъй като той вече спечели веднъж срещу него, може да има психологическо предимство на негова страна. Вера ще доминира със своята издръжливост и агресивни ритници. Той ще стане новият шампион. Твърдо вярвам в неговата победа, и че той е способен да спечели преди края на битката. 

О'Мали все още не ме е убедил, все още не е участвал в истинска битка. Мисля, че загуби с Пьотр Ян и имаше късмет с Алджамейн Стърлинг. Но това не е вечно.“, каза Сехудо в YouTube.

Вие каква прогноза давате ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес