Зареждане

Хавиер Мендез тъжи за бащата на Хабиб Нурмагомедов

Хавиер Мендез тъжи за бащата на Хабиб Нурмагомедов
Публикувано на: Юли 5, 2020 в 08:15 ч
Преди няколко дни бащата на Хабиб Нурмагомедов, Абдулманап загуби битката за своя живот. 57-годишния треньор няколко месеца се бореше с коронавирус, който отново отключи проблемите със сърцето на легендата. За съжаление няколко дни преди смъртта си Абдулманап получил и два инсулта, които вече се оказали твърде много за крехкото му здраве.

Абдулманап почина в петък следобед, а новината за смъртта му гръмна в Русия, след като Рамзан Кадиров я потвърди в социалните мрежи. Бащата на непобедения шампион беше погребан в родното си село в Дагестан, а погребението било в тесен кръг заради мерките свързани с COVID-19. Хавиер Мендез, който е треньор на Хабиб прие доста тежко смъртта на Абдулманап и ето какво написа в социалните мрежи:


Светът загуби велик треньор. Русия загуби велик човек, който обичаше своите хора и винаги помагаше на тези в нужда. Семейството загуби велик баща. Хабиб загуби своя ментор, треньор и баща, който го обичаше безгранично. Аз загубих приятел и треньор, който винаги ще помня. Боже, сега той е с теб и се намира на по-добро място. Почивай в мир. 

Имахме специална връзка с Абдулманап. Аз знам много малко думи на руски, а той знаеше няколко на английски. Разбирахме се с дела, а не с думи. В това видео може да видите уважението, което имахме един към друг. Винаги ще бъдеш с мен.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес