Зареждане

Хавиер Мендез: Хабиб не избра да се оттегли

Хавиер Мендез: Хабиб не избра да се оттегли
Публикувано на: Април 14, 2020 в 05:00 ч
Хавиер Мендез вярва, че Хабиб Нурмагомедов не е виновен за това, че битката между него и Тони Фъргюсън пропадна за 5-ти пореден път. Много фенове чакаха с нетърпение и се надяваха, че ще има битка, но коронавируса развали всичко. Дейна Уайт даде всичко от себе си, за да има събитие, но за съжаление му забраниха да го организира. В следващите няколко седмици няма да има ММА събития и като цяло в случая Нурмагомедов не е виновен.

Той беше получил информация от UFC, че битката ще е в Абу Даби, след като от Ню Йорк отказаха да домакинстват. Шампиона летя до емирствата, но границите затвориха и той се прибра в Русия, а след това не можеше да напусне. Всичко това са подробности, които дразнят някои фенове, но Мендез е категоричен, че Хабиб не е избрал да се оттегли. Ето какво сподели Хавиер в социалните мрежи:


Той не е избрал да се оттегли. Хабиб просто се прибра вкъщи, тренираше и чакаше локация. Така че той не избра да си стои. Не му даваха местоположение и тогава той не можеше да получи разрешение. Хабиб нямаше да може да получи разрешение. Той не получи разрешение и не получи местоположението и сега знаем защо не го е получил, поради страх от изтичане на информация. Тъй като тя изтече и видяхме, че нямаше шоу. 

Той направи абсолютно правилното нещо, когато му беше казано да отиде в Абу Даби. Тогава казаха, че шоуто вероятно щеше да е там. Хабиб се прибра, тренираше и чакаше да види какво ще стане. Може да го видим през август или да го видим през септември. Ако е август вярвам, че е Сан Франциско. Ако е септември вярвам, че това е Абу Даби в Обединените арабски емирства. Ще го видим в някои от тези месеци. 

Ако можех да избирам опонент, то щях да избера Гейджи. Искам да имам сигурност, че ще имаме битка. Знаем какво се случи в миналото между Хабиб и Тони. Разбира се, това може да се промени в бъдеще. Хабиб ще има нужда от време да се подготви, защото ние уважаваме Фъргюсън, който е истински шампион.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес