Зареждане

Хасбула чупи крака на Конър Макгрегър

Хасбула чупи крака на Конър Макгрегър
Публикувано на: Август 23, 2021 в 04:00 ч
Интернет сензацията Хасбула Магомедов продължава да печели нови фенове. Малкото момче от Дагестан набра скорост преди няколко месеца, благодарение на известен чеченски влогър.

Хасбула е 18-годишен младеж, който страда от рядко заболяване, което не му позволява да се развива нормално и той е останал джудже. Магомедов трябваше да се бие с друго известно джудже на име Абдурозик, но срещата им пропадна.

Бащата на Хасбула бил против такава битка. Това обаче няма значение, защото Хасбула вече е голяма знаменитост в ММА средите. Джо Роугън и негов колега подкастър са готови да му дадат 10 000 долара, за да участва при тях.

Братята Джейк и Логан Пол също искат да се докоснат до малкото момче. В социалните мрежи пуснаха монтаж с участието на Хасбула, в който той чупи крака на Конър Макгрегър и нокаутира ММА боец на UFC.

За много кратко време това видео стана хит из социалните мрежи. И докато повечето медии ни заливат с негативи, то днес ние ще ви покажем едно позитивно видео с участието на Хасбула, което да се погрижи за вашето настроение:




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес