Зареждане

Харитонов: Битката между Фьодор и Джонсън беше нагласена

Харитонов: Битката между Фьодор и Джонсън беше нагласена
Публикувано на: Ноември 12, 2021 в 02:00 ч
Опитният ММА ветеран от Русия Сергей Харитонов не е впечатлен от битката между Фьодор Емеляненко и Тимъти Джонсън. В края на миналия месец Фьодор се изправи срещу Джонсън в първата галавечер на Bellator в Русия. Срещата им се проведе в Москва пред пълни трибуни.

Само за минута и 46 секунди Емеляненко успя да се справи с Джонсън и го победи с нокаут. Фьодор направи това, което няколко месеца по-рано неговият ученик Валентин Молдавски не успя.

Джонсън не направи нищо в тази среща и много хора смятат, че тя е била уредена. В интервю за руските медии Харитонов реши да коментира тази битка и сподели следното за нея:

Не обичам да лъжа и не мисля, че Тимъти Джонсън излезе да се бие. Вярвам, че Тимъти Джонсън излезе и падна. Задачата му беше да излезе и да падне. Това е мое лично мнение. Тимъти Джонсън не работеше така, както винаги го прави. Аз съм човек, който отдавна съм в ММА и виждам кога хората се бият. 

Не знам дали Тимъти е бил платен. Може би го направи от уважение към Фьодор. Не твърдя, че някой е преговарял с него, но той не воюва в тази битка. Джонсън не се биеше по начина, по който се би с Чейк Конг и Молдавски.

Нагласена ли беше битката ?Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес