Зареждане

Хънтър Кембъл летял за Дъблин в последен опит да спаси мача между Конър и Чандлър

Хънтър Кембъл летял за Дъблин в последен опит да спаси мача между Конър и Чандлър
Публикувано на: Юни 15, 2024 в 09:02 ч
UFC положи много усилия, зада спаси дългоочакваното завръщане на Конър Макгрегър в октагона.

Седмици преди той да направи своето "най-голямо завръщане в историята на бойните спортове", организацията реши да се откаже от битката, но не и преди да направи всичко възможно, за да спаси най-големия си билет за 2024 г. Според информация на Ариел Хелуани главният оперативен директор на UFC Хънтър Кембъл е летял за родния на Макгрегър Дъблин , за да се опита да спаси главното събитие от провал. 

За съжаление Кембъл не успя, което накара промоутъра да замени двубоя с друг с висок залог. Вместо Макгрегър срещу Чандлър феновете сега ще видят реванш за шампионската титла в полу тежка категория, тъй като както действащият носител на титлата Алекс Перейра, така и претендент № 1 в ранглистата Иржи Прохазка ще се включат в кратки срокове, за да спасят UFC 303. 

Промоцията добавя още две големи битки към UFC 302

Към картата е добавен и съпътстващ сблъсък между Браян Ортега и Диего Лопес, както и състезание между Карлос Улберг и Антъни Смит. Първоначално беше планирано Улберг да се изправи срещу Джамахал Хил на събитието, но "Sweet Dreams" беше принуден да се откаже от двубоя поради контузия. 

За щастие изглежда, че травмата, която принуди Конър Макгрегър да се откаже от събитието, не е тежка. 

Засега не е ясно дали UFC ще пренасрочи дългоочакваната битка на Макгрегър с бившия шампион на Bellator, но има информация, че промоутърът обмисля нова дата през август или септември, вероятно в UFC 306.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес