Зареждане

Хамзат Чимаев готов да се качи при тежките

Хамзат Чимаев готов да се качи при тежките
Публикувано на: Октомври 1, 2020 в 02:00 ч
Изгряващата звезда на UFC в полусредна и средна категория Хамзат Чимаев е готов да се бие в още една категория. 26-годишния чеченец сподели в интервю за руската медия TASS, че е готов да се качи в тежка категория. "Borz" започна много силно в UFC и успя да спечели 2 битки в 2 различни категории в 10 дни. Това му спечели доста слава и миналия месец Чимаев направи още 1 битка, в която нокаутира своя съперник за 17 секунди.

В момента има много шум около непобедения боец и той се възползва по най-добрия начин. Хамзат не спира да предизвиква наляво и надясно едни от най-добрите бойци. Наскоро той изяви желание да се бие с Израел Адесаня, но е малко вероятно да се случи.

От UFC му готвят битка с топ боец, която да е главна за някоя от галавечерите през ноември или декември. Чимаев е интересен боец и не се интересува от категориите. Ето какво каза той за TASS:

Ще видим какво ще стане. Има опция и за тежка категория. Защо да не се бия при тежките ? Мога да кача до 92 килограма и да се бия в тежка категория.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес