Зареждане

Халил Раунтри нокаутира Антъни Смит в 3-тия рунд

Халил Раунтри нокаутира Антъни Смит в 3-тия рунд
Публикувано на: Декември 10, 2023 в 06:52 ч
Халил Раунтри записа една от най-големите си победи в UFC.

Раунтри се изправи срещу Антъни Смит в подглавната битка на събитието UFC Vegas 83, което се провежда в Лас Вегас. Смит прие битката в полутежка категория с кратко предизвестие. Това се случи, след като Азамат Мурзаканов отпадна от срещата с Халил. В първия рунд Раунтри беше по-добрият и имаше по-големите моменти.

Той водеше боя и в края на рунда нарани Смит с комбинация. Във втория рунд Халил натисна Смит и двамата размениха тежки лакти. Антъни опита събаряне, но отнесе тежки удари и не постигна целта си. В този рунд Антъни изглеждаше конкурентен, но по-големите щети бяха в полза на Рантри.

В третия рунд Халил започна с тежък ритник в тялото. Смит опитваше да пресира, но Раунтри го наказваше с удари. Ъперкът и ляв от Раунтри принудиха Смит да танцува и да падне на земята. Смит се сви на кълбо, а това беше знак, че не може да продължи. Реферът се намеси и спря битката в първата минута на 3-тия рунд.

Така Раунтри спечели с нокаут. Това беше 5-та поредна победа за него. Халил си пожела битка за титлата с Алекс Перейра в бъдеще. Смит от своя страна пак се връща към загубите.
Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес