Зареждане

Хабилов: Джоунс танцува лезгинкa и каза: 'Аз съм дагестански гангстер!'

Хабилов: Джоунс танцува лезгинкa и каза: 'Аз съм дагестански гангстер!'
Публикувано на: Януари 26, 2023 в 13:00 ч
Руският ММА боец в полусредна категория Рустам Хабилов разказа интересна история за Джон Джоунс.

Хабилов е бивш боец на UFC, който в края на 2020 година подписа с Bellator. Рустам записа 10 победи и 3 загуби под банера на UFC. Той не се е бил от ноември 2019 година, когато победи Сергей Канджотко на събитието на UFC в Москва.

Рустам не може да се изявява в клетката, защото няма виза за САЩ. Той обаче успя да уреди този въпрос. В следващата си битка Хабилов ще се изправи срещу Джалил Уилис на 31 март в Bellator 293 в Темекула, САЩ.

В миналото той е тренирал с Джоунс в Албакърки и сподели следната история:

"Да, разбира се, имам много моменти и всички те са свързани с Албакърки. Аз бях там през цялото време. Четири години само тренировки и сън. Не видях нищо друго. Имах цел да ставам все по-добър.

Имаше много интересни моменти. По принцип в залата всички шеги са с бойците. Каква история си спомням ? Помня как Джоунс започна да танцува лезгинка и каза: "Аз съм дагестански гангстер." 

Той е като гангстер, защото им е позволено да носят оръжие. Аз също имах оръжие в САЩ. Нужно е да го носите в калъф, на видно място, за да се вижда, че сте въоръжен. Можете спокойно да носите в колата. 

Дори видях, че когато тръгнаха към стрелбището, нямаха място отзад в пикапа, защото всичко беше подредено с оръжия. Има си стрелбище, там стрелят.", сподели Хабилов.

Хабилов е с рекорд 24-4 в ММА и е световен шампион по бойно самбо. Ето и видео от танца на Джоунс:




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес