Зареждане

Хабиб срещу Гейджи през лятото на бойния остров?

Хабиб срещу Гейджи през лятото на бойния остров?
Публикувано на: Май 13, 2020 в 08:41 ч
Снимка: Sherdog.com
Все още загадъчният Fight Island на UFC може да получи своя мащабен двубой в идните месеци.

Президентът на организацията, Дейна Уайт сподели, че ще се опита да организира двубой в леката категория между шампиона Хабиб Нурмагомедов и временния шампион Джъстин Гейджи през лятото.

"Не знам дали Нурмагомедов и Гейджи ще са първите там, но ще бъдат на бойния остров, освен ако някак си чудодейно светът не влезе в ритъм по-бързо, отколкото аз си мисля," сподели Уайт.

Президентът на организацията разкри, че островът ще заработи от следващия месец. Едва ли обаче битката ще се проведе през юни, тъй като Гейджи има нужда от почивка, а и наскоро заяви, че би се върнал през август или септември.

"Надявам се островът да е готов до средата на юни и може да провежда битки през уикендите," допълни Уайт.

Бойният остров бе проектиран, за да помогне на международните бойци, които имаха проблеми с влизането в САЩ заради пандемията от коронавирус. Нурмагомедво без закотвен в Русия заради забраната за пътуване и не успя да се бие с Тони Фъргюсън в UFC 249 както бе планирано предварително. Той не се е състезавал, откакто защитити титлата си срещу Дъстин Поире в емблематичното UFC 242 в Аби Даби, на което бяхме поканени от UFC:
 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес