Зареждане

Хабиб: Не съм най-велик, но съм сред величията в ММА

Хабиб: Не съм най-велик, но съм сред величията в ММА
Публикувано на: Юли 15, 2021 в 00:00 ч
Хабиб Нурмагомедов не смята, че е най-велик в историята на ММА. Темата с най-великият боец в историята е безкрайна и всеки има своя фаворит. Често обаче имената на няколко бойци се въртят и хората избират измежду тях.

"The Eagle" вярва, че след победата си над Джъстин Гейджи в края на 2020 година е бил номер 1 в света. Тогава Хабиб беше поставен на 1-вото място в P4P класирането и свали от върха Джон Джоунс.

Много фенове не бяха съгласни и Джоунс също критикува тези, които правят класирането в UFC. Сега Нурмагомедов вече не е активен в спорта и смята, че е издигнал името си и прави компания на най-великите в историята.

Ето какво сподели Хабиб за мястото си сред великите:

Вярвам, че след победата ми над Джъстин Гейджи бях номер 1 в света. Не Джон Джоунс и Камару Усман, а аз бях номер 1 в света. 

Джоунс направи равни и безизразни битки срещу Сейнт Прю, Сантос, Рейес и Антъни Смит. Това бяха много лоши представяния от негова страна. Нека добавим към това и историите с провалите на тестовете за допинг. 

Не мога да кажа, че съм най-велик за всички времена. Просто се поставям на едно ниво с Фьодор Емеляненко, Джон Джоунс, Андерсън Силва, Даниел Кормие, Джордж Сейнт Пиер и Деметриус Джонсън. Не казвам, че съм най-велик, но съм сред величията. Успях да издигна името си сред имената на величията.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес