Зареждане

Хабиб е готов да отиде навсякъде, за да се бие с Фъргюсън

Хабиб е готов да отиде навсякъде, за да се бие с Фъргюсън
Публикувано на: Март 20, 2020 в 09:02 ч
Битката между Хабиб Нурмагомедов и Тони Фъргюсън продължава да няма местоположение, след като от Ню Йорк отказаха да я приемат. Сериозните мерки заради коронавируса принудиха много щати в САЩ да предприемат драстични мерки, с които да предотвратят заразяването на населението. Така UFC 249, което е насрочено за 18-ти април вероятно ще трябва да се проведе извън САЩ и от щаба на Хабиб са готови да пътуват навсякъде, само и само да има битка.

В момента от UFC търсят локация, като най-голям шанс имат Обединените арабски емирства. Точно на това място Хабиб защити титлата си за последен път, след като победи Дъстин Поире в края на миналата година. Битката между Хабиб и Тони пропадна вече цели 4 пъти и ако пропадне и този път, то едва ли от UFC ще се опитат да я организират за 6-ти път. Ето какво сподели Хавиер Мендез, който е треньор на Хабиб:


Ние като екип сме готови да пътуваме където и да е мястото, където и да е по света, ние сме готови да пътуваме. Там, където ни казаха, института в Лас Вегас, но това отпадна заради атлетическата комисия. Те спряха всички боеве, така че нямаме власт над тях. 

Чух някъде в Оклахома, но и това беше отменено. Не знам къде другаде. Четох, че баща му има страхотна идея и мисля, Абу Даби е страхотно място за битката. Мисля, че това е чудесно място, но кой знае какви са правилата им там в момента. Това е световна пандемия, която пречи на нещата да се случват.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес