Зареждане

Gunnar Nelson: Искам да помогна на Conor McGregor за реванш с Khabib Nurmagomedov

Gunnar Nelson: Искам да помогна на Conor McGregor за реванш с Khabib Nurmagomedov
Публикувано на: Декември 7, 2018 в 08:50 ч
Преди най-голямата битка в историята на UFC между Conor McGregor и Khabib Nurmagomedov, McGregor тренираше с таланти от цял свят, като се надяваше те да му помогнат срещу "The Eagle", но никой не успя да му помогне, когато октагона беше заключен. Един от съотборниците на Conor, Gunnar Nelson обаче не успя да му помага за подготовката му тогава и днес реши да сподели причините, поради които не успял да помогне на своя приятел, както и изяви желание да помага, ако има реванш:



Имах контузия на коляното и за съжаление не успях да помогна с нищо и не успях да се включа в неговия тренировъчен камп. Можех да взема участие към края на кампа, но те вече си имаха планове и той си беше докарал различни хора, които да му помагат. За мен беше трудно да гледам всичко това. Вече мисля за реванша между двамата и вярвам, че такъв ще има. Без съмнение ще се включа в неговия тренировъчен камп за реванша, които рано или късно ще го има. 


Видях няколко неща, които Conor McGregor трябва да подобри и мисля, че John също ги е видял. Мисля, че в тази битка имаше твърде много преследване. Няма да влизам в детайли и да обяснявам как Conor може да победи Khabib. Аз съм различен боец и може би моята стратегия в такава битка, би била различна. Няма как да стойш на земята с Khabib, защото това е неговия свят, но доста от бойците падат в този капан и попадат в неговия свят от който е трудно да се измъкнеш.




Може ли Nelson да помогне на Conor ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес