Зареждане

Glover Teixeira: Jon Jones не доминира опонентите си, както го прави Khabib

Glover Teixeira: Jon Jones не доминира опонентите си, както го прави Khabib
Публикувано на: Септември 14, 2019 в 00:00 ч
Качил: DoloR
Бившият претендет за титлата в полутежка категория Glover Teixeira познава много добре уменията на Jon Jones. Двамата споделиха клетката преди 5 години и се биха за титлата в категорията, като "Bones" доминира цели 25 минути и спечели с единодушно решение. Мина доста време от битката межу двамата и в момента Jones пак е шампион и окупира върха в p4p ранглистата, което го прави най-добрия в света.

Миналия уикенд Khabib Nurmagomedov защити титлата си с доминантна победа над Dustin Poirier и се надяваше да свали Jones от първото място, но не успя. Texeira вярва, че Khabib трябва да е на първото място, защото доминира своите опоненти по-убедително от Jones:


Със сигурност Jones е на върха в ранглистата, но вече не съм убеден, след като гледах битката на Khabib и Poirier. Гледах как това хлапе се готви за битката и колко добър беше, но въпреки това Nurmagomedov го доминира. Лично аз мисля, че Khabib е номер 1 в p4p ранглистата на UFC. 

Да, Jon Jones има повече защити на титлата, но не доминира своите опоненти така, както го прави Khabib. Виждаме, че Khabib е доста напред и идва в повече за своите опоненти. Той е 10-тка, а неговите опоненти са 7-ца.
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес