Зареждане

Гилбърт Бърнс се извини на Хорхе Масвидал за обвинението

Гилбърт Бърнс се извини на Хорхе Масвидал за обвинението
Публикувано на: Април 13, 2023 в 00:00 ч
Бившият претендент за титлата на UFC в полусредна категория (до 77 кг) Гилбърт Бърнс се извини на американеца Хорхе Масвидал.

Вижте още - Гилбърт Бърнс: Хорхе Масвидал беше намазан с лосион

Maсвидал и Бърнс се биха на UFC 287, което се проведе миналия уикенд в Маями, Флорида. Гилбърт беше много по-добър от Масвидал и спечели с единодушно решение на съдиите. Веднага след битката Масвидал обяви, че се оттегля от ММА.

Той го направи в серия от 4 поредни загуби. На пресконференцията Бърнс сподели, че Масвидал е бил адски хлъзгав. Той го обвини, че е бил намазан с лосион, за да бъде по-трудно на бразилеца в граплинга и на земята.

Явно "Durinho" е размислил и реши да се извини.

„Сега Хорхе обяви, че се оттегля от ММА. Той вече не се бие. Не искам да съм човекът, който сочи с пръст и се оправдава за битката. 

Просто искам да направя изявление. Искам да се извиня на Хорхе за нещата, които казах, обвинявайки го, че използва лосион. 

Все още мисля, че беше по-хлъзгав от обикновено, но не мога да кажа, че го е направил, тъй като нямам никакви доказателства. 

Така че моите извинения на Хорхе и неговия екип.”, сподели Бърнс.

Бърнс победи, така че беше излишно да започва цялата тази драма с лосиона. В крайна сметка това не е от значение, след като си спечелил.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес