Зареждане

Гига Чикадзе: Няма втори страйкър като мен в ММА

Гига Чикадзе: Няма втори страйкър като мен в ММА
Публикувано на: Септември 14, 2021 в 05:00 ч
Изгряващата звезда на UFC в категория перо Гига Чикадзе вярва, че е най-добрият страйкър в ММА в момента. 33-годишния боец от Грузия има много опит в бойните спортове. Той се е състезавал в каратето, кикбокса, а сега и в ММА.

Чикадзе е с рекорд 14-2 в ММА и се намира в серия от 9 поредни победи. Той вече има 7 победи в UFC и идва след голяма победа с нокаут над Едсон Барбоса. Чикадзе печели 10 от срещите си с приключване, като 9 са с нокаут.

Гига няма загуба с нокаут в ММА и вярва, че всички бягат от него. В момента той е много близо до титлата в ММА и каза следното за себе си:

Вярвам, че в момента съм най-добрия страйкър в ММА. Вижте какво направих в спорта. Аз дойдох от средите по карате и станах многократен национален шампион, европейски шампион, два пъти световен шампион. След това се преместих от този спорт. Преминах от този спорт в кикбокс. 

Там станах двукратен световен шампион, двукратен европейски шампион. Аз говоря за най-високото ниво на спорта. Бих се в GLORY. Побеждавах хората там. 

Всички бягаха от мен в организацията на GLORY. Сега съм в UFC и всички бягат от мен. Всеки се оправдава, за да ме игнорира и да избяга от мен. 

Определено е така. Кой е по-добър страйкър от мен в играта ? Израел Адесаня е много добър страйкър. Има още няколко такива. Това, което направих до момента говори, че няма втори като мен. 

Чикадзе ли е най-добър страйкър в момента ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес