Зареждане

Георги Валентинов с ММА двубой този петък в Дубай

Георги Валентинов с ММА двубой този петък в Дубай
Публикувано на: Февруари 19, 2018 в 20:18 ч

Българският ММА състезател Георги Валентинов ще направи поредното си ММА участие в чужбина този петък. Той ще бъде част от галавечерта ACB 81, която ще се провее в Дубай на 23-ти февруари.

Валентинов е един от най-перспективните български ММА състезатели. 24-годишният атлет има 18 победи и 4 загуби в професионалната си кариера.

Този петък той ще се изправи срещу друг млад талант - дагестанецът Ramazan Kuramagomedov. Той има вече две победи в ACB, като и двете са от миналата година.
 
"В петък излизам отново да защитя честта на България в поредния ми двубой срещу представителя на Дагестан! Господ напред и аз след него. Благодаря на висчки за подкрепата," написа Георги в своя Facebook.
 
Пожелаваме му успех и нека българското знаме се развее високо при дебюта на Absolute Championship Berkut в Дубай.

Главната среща на вечерта ще бъде между опитния Roan Carneiro от Бразилия, който ще се изправи срещу втория в класацията на полусредната категория, Aslambek Saidov от Полша. Победителят от този двубой най-вероятно ще се бие за титлата.

Миналата седмица пък стана ясно, че Никола Дипчиков, който е съотборник на Валентинов, е подписал сериозен договор с ACB и очаква следващото си предизвикателство през април.
 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес