Зареждане

Georges St-Pierre опроверга слуховете, че слиза в лека категория

Georges St-Pierre опроверга слуховете, че слиза в лека категория
Публикувано на: Септември 10, 2018 в 10:28 ч
Тези, които следват Georges St-Pierre в социалните мрежи, навярно вече са разбрали, че легендата е започнал сериозно да отслабва. Дали се подготвя за битки в леката категория? Може би срещу победителя от сблъсъка между Conor McGregor и Khabib Nurmagomedov?

Възможно, но нека не се заблуждаваме само от спекулациите. Според самия Georges St-Pierre, нищо не е категорично решено. Той опроверга слуховете по време на една своя изява, на която промотира Hydrorevolution - компанията, която му помогна, когато имаше проблеми с колената.

"Не съм казвал, че ще го направя. Хората просто започнаха да пишат всякакви заглавия, за да могат да продават статиите си. В такова общество живеем."

Фалшиви новини? Е, нека бъдем търпеливи и ще разберем какво ще се случи през следващите 2 години. Georges може и да не е заявил намеренията си да се прехвърли в по-ниска категория, но със сигурност сваля килограми - това той оправдава с терапията, на която се е подложил, за да се справи с колита.

Заради проблемите си в момента той не бърза особено да се върне в Октагона, което не е особено приятна новина за всички, които се надяват той да оглави предстоящото UFC 230 в Ню Йорк или UFC 231 в Торонто.

"Не искам да подписвам договор за битка в момента. Не искам да давам обещания."

Всичко това обаче може да се промени, появи ли се правилният опонент.

"Искам да се върна за сериозен двубой. Искам да се върна за битка, която мога да спечеля, и която ще ми донесе нещо наистина стойностно. Не само пари. Имам много повече какво да загубя, отколкото да спечеля."

Имаме идея. Да се изправи срещу победителя от срещата между McGregor и Nurmagomedov. Колко му е.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес