Зареждане

Georges St-Pierre: Chael Sonnen има най-доброто решение за свалянето на килограми

Georges St-Pierre: Chael Sonnen има най-доброто решение за свалянето на килограми
Публикувано на: Август 14, 2018 в 11:37 ч
Всички са съгласни, че един от най-големите проблеми на ММА е свалянето на килограми. Бившият шампион в две категории Georges St-Pierre обаче смята, че Chael Sonnen има най-доброто решение за свалянето на килограми, а ето го и него:

Sonnen предложи да провеждат кантара в деня на битките. В момента кантара се провежда сутринта в деня преди събитието и всички си мислят, че така ще имат повече време за възстановяване и затова опитват да свалят повече килограми.

Тъжно е че ще го кажа, но понякога си мисля, че всички чакат някой да умре и чак тогава да се вземат мерки. Безсмислено е и според мен предложението на Chael е най-доброто решение. Ако кантара се провежда в деня на битката, ще е по-добре, защото бойците ще свалят килограми, но няма да се дехидратират, защото знаят, че в същия ден ще трябва да се бият. 

Ако знаех, че след час е битката ти - няма да се дехидратираш. Точно затова в аматьорските борби в САЩ направиха така и знаете ли колко хора се провалят на кантара ? Точно 0. Странно е че в най-голямата организация, която е пълна с професионалисти има хора, които се провалят на кантара. Мисля, че трябва да променят тази система. Не казвам, че предложението на Chael е най-доброто, което може да се измисли, но за момента не виждам по-добро от това. 

Какво мислите за предложението на Chael Sonnen ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес