Зареждане

Gegard Mousasi иска допълнителни тестове за реванша с Lyoto Machida

Gegard Mousasi иска допълнителни тестове за реванша с Lyoto Machida
Публикувано на: Юли 4, 2018 в 10:41 ч

Bellator шампионът в средна категория Gegard Mousasi мисли, че Lyoto Machida се е бил подкрепил с допинг, когато се срещнаха за пръв път през 2014-та.

Machida спечели битката със съдийско решение, като в последствие Mousasi продължи с победи срещу Dan Henderson, Vitor Belfort, Uriah Hall и Chris Weidman.

"The Dragon" обаче срещна трудности със същите противници. Той не успя да надвие Weidman, Luke Rockhold, Yoel Romero и Derek Brunson. Той наскоро подписа с Bellator, а последната му битка спечели с нокаут срещу Belfort.

Сега реваншът между Machida и Mousasi става все по-възможен. В наскорошно интервю обаче Mousasi не само обвини бившия шампион в употреба на допинг, но и в използването на разни мазила:

"Беше адски мазен. Ако вкараш олио в тялото си, на следващия ден като се потиш си супер мазен. Не съм единственият, който смята така - питайте и Luke Rockhold. И той потвърди, че е бил мазен и продължиха 5 рунда."

"Гледах срещата отново - гърбът му лъщеше, а пресата му беше като на 15-годишен девственик. После го видях срещу Vitor Belfort - там вече беше дебел. Не съм глупав. И вие можете да ги гледате тези срещи."

"Преди няколко години имаше плочки - преди да се намеси USADA. От тогава вече няма. Не искам да говоря за това. Хората винаги повтарят, че не умея да губя. Не е там работата. Въпросът е, че съм се бил с някой на стероиди - какво неясно има?"

Mousasi поясни, че ще иска тестване като от USADA за евентуалния реванш с Machida - тестове на кръв и урина.

"Реванш? Разбира се. Но ще трябва да се тестваме с кръв и урина, защото той на 100% е измамник."

"Искам стриктни тестове. Засега USADA се справят добре. Трябва да се внимава с Machida - не мога да му вярвам."

"С него се бихме преди USADA - хората трябва да го знаят това. След като се появиха, той започна да се забърква в неприятности. Бразилците като цяло не се справят добре в това отношение - и Anderson Silva имаше подобни проблеми."

"Преди USADA, мисля, че той беше взел нещо преди срещата. После вече не залагаше на същите неща, защото знаеше, че ще го тестват."

"Чудя се само къде му отидоха плочките. Срещу Belfort беше с някакво коремче. Трябваше да е мускулест, но не беше."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес