Зареждане

Gabi Garcia планира да нокаутира Barbara Nepomuceno

Gabi Garcia планира да нокаутира Barbara Nepomuceno
Публикувано на: Декември 23, 2018 в 13:57 ч
Gabi Garcia се завръща и ще вземе участие в събитието RIZIN 14, което ще се проведе на 31 декември в Япония. Gabi ще се изправи срещу кикбоксьорката Barbara Nepomuceno, която ще дебютира в ММА. Nepomuceno за последно се изправи срещу Val Stanski, която в първата битка я победи, защото Barbara си контузи коляното и този сценарии се повтори отново във втората битка. Сега Gabi Garcia е готова да я нокаутира, но се надява Nepomuceno да не се откаже по време на битката, както направи срещу Stanski:



Когато чух, че се е контузила се разтревожих, защото тренирам за битка с нея от май месец. Не мисля, че някои може да имитира контузия, но когато тя се би срещу Stanski се отказа, защото контузи дясното коляно, а операцията беше на лявото. Седмица по-късно тя сподели видео на което скача и тренира. Аз си конзтузих коляното преди време и ми трябваха 2 месеца, за да мога да скачам и тренирам отново. 

Не мисля, че тя имитира контузия, а по-скоро се щади за битката ни, защото знае отдавна за нея. Тя ме предизвика и беше готова да се бием на всякакви килограми, но сега ще говори, че съм по-тежка, по добра на земята, но от своя страна тя е по-опитна на ринга от мен. Не искам извинения след битката и не искам тя да се отказва по време на битката.

 Тренирам постоянно всеки ден и нека по-добрата победи. Мисля, че ще я нокаутирам. Моят план е винаги да разчитам на джиу-джитсу, но искам да я нокаутирам. Надявам се ударите ми да попаднат в целта.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес