Зареждане

Фьодор: Исмаилов не даде шанс на Александър

Фьодор: Исмаилов не даде шанс на Александър
Публикувано на: Август 22, 2020 в 07:59 ч
Легендарният Фьодор Емеляненко не е голям фен на своя по-малък брат, но въпреки това следи неговите изяви. В края на миналия месец Александър влезе в клетката с Магомед Исмаилов в главната битка на ACA 107. За съжаление на Александър, Магомед се представи много силно и го размаза от бой. В срещата Емеляненко с нищо не успя да се противопостави на Исмаилов, който го надигра в стойка и на земята.

Вижте още - Магомед Исмаилов смаза от бой Емеляненко на ACA 107

Битката им продължи 3 рунда под диктовката на Исмаилов, който победи с нокаут към края на рунда. Александър си тръгна със счупен нос и голям срам. Фьодор беше попитан от медиите за мнение и ето какво сподели по-големия брат за представянето на Александър:


Да, гледах този двубой между Александър и Магомед Исмаилов. Магомед показа най-добрата страна от себе си. Според мен той не остави нито един шанс за Александър. Мисля, че Александър не трябва да се отпуска и да приема сериозно всяка битка. 

Когато един боец е прекалено уверен в себе си, то той не тренира здраво и тогава може да очаквате загуба. Ясно беше, че това е шанс за Исмаилов да изгрее. Той подходи много сериозно към битката и си свърши работата. Магомед не допусна нито една грешка и направи много добра битка.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес