Зареждане

Магомед Исмаилов смаза от бой Емеляненко на ACA 107

Магомед Исмаилов смаза от бой Емеляненко на ACA 107
Публикувано на: Юли 25, 2020 в 00:00 ч
Александър Емеляненко и Магомед Исмаилов премериха сили в главната битка на ACA 107, което се проведе в Русия. Срещата беше дебют в тежка категория за Исмаилов, който не показа никаква милост към Емеляненко, въпреки че беше с над 20 килограма по-лек. В началото Исмаилов започна много агресивно и вкара комбинация от ляв и десен на Емеляненко, а след това го събори на земята. Целия първи рунд протече под диктовката на Магомед, който държеше Емеляненко на земята и му вкарваше удари.

Александър опита да се изправи, но не успя. В края на първия рунд Исмаилов вкара мощни удари в главата на своя съперник, който като че ли загуби съзнание, но рунда свърши и рефера не прекрати боя. Коментаторите побързаха да обявят, че битката е приключила, но рефера беше на друго мнение. Лицето на Емеляненко беше в кръв. Във втория рунд двамата влязоха в дива размяна на удари, която разклати Емеляненко. Исмаилов отново успя да пренесе боя на земя, където размазваше Емеляненко, който изглеждаше безпомощен. Почти целия втори рунд се проведе на земя и под пълна доминация от страна на Исмаилов.

В третия рунд, който беше последен за битката Исмаилов отново събори Емеляненко и започна да му вкарва здрав граунд енд паунд. Александър беше целия в кръв и аркади по лицето, а рефера спря за кратко боя, за да го види лекар. Битката беше подновена на земята, където Исмаилов вкара много здрави попадения, а рефера видя достатъчно и спря боя минута и половина преди края на битката. Това е 9-та поредна победа за Исмаилов, който остава непобеден в последните 6 години. За Емеляненко това е първа загуба 6 години, която му спира серия от 5 поредни победи с нокаут.







Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес