Зареждане

Фьодор Емеляненко поправи своя преводач и обяви, че ще продължи с битките

Фьодор Емеляненко поправи своя преводач и обяви, че ще продължи с битките
Публикувано на: Декември 29, 2019 в 18:20 ч
Легендарният Фьодор Емеляненко успя да нокаутира Куинтън Джаксън в главната битка на Bellator 237, което се проведе по-рано днес в Япония. Фьодор зарадва феновете в Сайтама, където постигна едни от най-големите успехи в своята кариера. В интервюто след битката между тях Фьодор сподели, че това е последната му битка на японска земя, а неговия преводач се обърка и обяви, че Емеляненко се оттегля от спорта.

Въпросния преводач подведе всички, които не знаят руски език и медиите по света гръмнаха, че легендарния боец спира своето приключение в клетката. За щастие на феновете Фьодор все още планира да изпълни своя договор с Belllator, който включва още две прощални битки.

Последния император сподели, че има нужда от почивка, но е твърдо решен да направи още две последни срещи. Той иска неговата последна битка да се проведе в родината му. Ето какво сподели Фьодор пред MMAFighting след битката си:


Радвам се, че успях да победя в Япония и дадох новогодишен подарък на феновете тук и на тези по света. Арената в Сайтама е много специална и една от най-големите, в които съм се бил. Мислех си, че половината от битката ще се проведе на земя, но видях, че съм по-бърз от него и продължих да се бия в стойка. 

Джаксън има голям опит и много победи в ММА, както и тежки удари. Знаех, че не трябва да му позволявам да ме удари, защото щеше да ме нокаутира. В началото той свърши добра работа с това да се защитава. Мисля, че спирането на срещата беше добро, защото щях да му вкарам тежък граунд енд паунд, а не беше нужно. 

Той падна след моя удар и не беше нужно да му вкарвам още удари. Моя план е да направя още две битки, но трябва да видя как се чувствам. Сега искам малко време със семейството и след това ще говорим с хората от Bellator. 

Искам да се бия в САЩ и след това в Русия. Това беше последното ми шоу в Япония, но не се отказвам все още. Дъщеря ми има рожден ден и тази победа е за нея.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес