Зареждане

Фьодор Емеляненко нокаутира Джонсън в първия рунд

Фьодор Емеляненко нокаутира Джонсън в първия рунд
Публикувано на: Октомври 24, 2021 в 00:08 ч
Голямата ММА легенда Фьодор Емеляненко зарадва родината си с нокаут в първия рунд. "The Last Emperor" оглави дебютната галавечер на Bellator в Москва. Фьодор се изправи среща американеца Тимъти Джонсън. Емеляненко показа, че все още го може и се поздрави с победата.

В началото на срещата Джонсън започна с десен прав. Фьодор от своя страна му отвърна с комбинация. Емеляненко вкарва ляв, след което и джаб. Прав десен, ляво кроше, дясно кроше и Джонсън е нокаутиран минута и 46 секунди след началото на рунда.

Това беше 40-та поредна победа за 45-годишната легенда от Русия. Емеляненко навлезе в серия от 2 поредни победи с нокаут в първия рунд. След победата Фьодор сподели следното пред феновете, които празнуваха:

Благодаря на всички за подкрепата. Това е огромно събитие за нас. Мина известно време, откакто за последно се бих в Русия. 

Слава богу, че всички успяха да спечелят тази вечер. Вече имаме двама шампиони и ще подготвим още един.

След тази победа Фьодор има 1 оставаща битка от своя договор с Bellator. Той сподели, че планира да се бие, но ако се оттегли, то ще бъде в серия от 2 много добри победи.







Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес