Зареждане

Фьодор Емеляненко иска реванш с Мат Митрион

Фьодор Емеляненко иска реванш с Мат Митрион
Публикувано на: Март 11, 2021 в 00:00 ч
Голямата легенда в ММА Фьодор Емеляненко е готов да се завърне в клетката на Bellator. 44-годишния руснак е в добра форма и иска да се бие през лятото, но Скот Кокър продължава да настоява, че Фьодор трябва да се бие пред пълни трибуни.

За съжаление това няма как да стане, защото все още има доста ограничения свързани с COVID-19. За последно видяхме "The Last Emperor" в клетката през декември 2019 година. Тогава той се би с Куинтън Джаксън в Япония и го победи с нокаут в първия рунд.

Под банера на Bellator Емеляненко записа 3 победи и 2 загуби от Райън Бейдър и Мат Митрион. Не се знае кога точно ще го видим отново, но той би искал да си го върне на двамата, които го победиха. Пред руските медии Фьодор сподели следното:

Не знам кога ще се бия. Виждате какво време е дошло. В добра форма съм и искам да се бия, но няма конкретика. Може би през лятото. Понастоящем събитията на Bellator са затворени, но Скот Кокър ме моли да се бия пред феновете. Разбирам, че трябва да взема предвид желанията на лигата, водим добър диалог и вземаме предвид желанията един на друг. 

Битка с Вердум ? Кокър ме пита за нея и му казах, че съм положително настроен за нея. Имаше атаки срещу мен от негова страна или от неговите близки. Попитах хората в Bellator, защото се говореше, че не искам да се бия с него. 

От организацията казаха, че той не иска да подпише с тях и разбрах, че просто е говорил напразно. Искам да се бия пак с Бейдър. Изглежда, че не може да става дума за бой между мен и Барнет, въпреки че имаме история. Нямам нищо против Мат Митрион, би било интересно да направим реванш. 

Кой трябва да е следващ за Емеляненко ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес