Зареждане

Frank Mir очаква тежка среща с Fedor Emelianenko

Frank Mir очаква тежка среща с Fedor Emelianenko
Публикувано на: Февруари 1, 2018 в 10:02 ч

Бившият шампион Frank Mir на-накрая ще има възможността да се изправи срещу един от най-добрите бойци на всички времена, благодарение на турнира в тежка категория, който организираха от Bellator.

Първата среща, между Chael Sonnen и Quinton "Rampage" Jackson е вече в миналото, като сега предстои двубой между Mir и Fedor Emelianenko. И докато мнозина смятат, че времето на Emelianenko е отминало, Mir ни убеждава, че Fedor все още си е същият.



"Ще бъде тежка първа среща. Не се шегувам. Fedor все още е феноменален боец. Мнозина не гледат на нещата по същия начин като мен и отсъждат всичко спрямо резултатите му. И в спорта е лесно това да се каже, но Fedor е добър. Все още е много бърз. Не е загубил мощта си. Дори когато удари Matt Mitrione, успя да го събори. A Mitrione въобще не е дребен. Това, което искам да кажа е, че загубите му не се дължат на това, че е изгубил форма, а че просто всички останали са задобряли."




"От всички възможни опоненти, най-много си исках Fedor. Не защото ще бъде лека срещата с него, а защото това ми гарантира, че ще се изправя срещу него. Не съм се поколебал и за миг. Не се е борил особено много с бойци с моите умения. От Nogueira успя да се измъкне, но срещу Werdum не се справи толкова добре. Werdum се биеше в UFC за известно време, а аз все пак имам два пъти повече победи чрез ключ от него. Все още съм си на върха, стане ли въпрос за игра на земя."

Най-накрая ще имаме удоволствието, на 28-ми април, да видим двамата титани в сблъсък за шампионската титла в клетката на Bellator.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес