Зареждане

Форд ще бие Иранския хълк като във филма Бойка: Фаворитът

Форд ще бие Иранския хълк като във филма Бойка: Фаворитът
Публикувано на: Октомври 19, 2021 в 10:00 ч
Известният бодибилдър и актьор Мартин Форд е бесен на Саджад Гариби, известен като "Иранския хълк". В последните няколко дни двамата не спират да се заканват един на друг и да се обиждат в социалните мрежи. Преди няколко години се говореше за ММА битка между тях, но такава нямаше.

Вижте още - Саджад Гариби и Мартин Форд готови да се бият​​​

В последните дни обаче Гариби не спира да твърди, че е готов и Форд трябвало да подпише. Със сигурност много хора биха платили, за да гледат това фрийк шоу. В своя акаунт в социалните мрежи Форд се закани, че ще смаже Гариби, както смазва своя съперник във филма "Бойка: Фаворитът".

Ето какво написа Форд по адрес на Гариби:

НИКОГА не съм твърдял, че съм нещо, което не съм. НЕ съм професионален боец. Аз обичам ВСИЧКИ спортове, имам дълбока страст към предизвикателствата. Оттук и вълнението ми за възможността да се бия преди няколко години. Наскоро всичко отново се появи и името на този глупак пак започна да се върти. 

Пренебрегнах го, главно защото имам уважение към професионалните бойци. Аз не исках да омаловажаваm професията им, като се преструвам, че Гариби срещу мен е релевантен бой по някакъв начин в областта на ММА , бокса или всяка друга форма.

Той започна да говори и няма да го повтарям. Думите обаче имат последствия. Представете си версия на този филм в реалния живот. Моля се този идиот да е сериозен и нека поне опитам. Гледам как пише, че ще ми разбие физиономията и съм ужасен от това. Направо треперя от страх.

Ето какво смята Форд да причини на Гариби:


 


0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес