Зареждане

Флойд Мейуедър: Битките на Джейк Пол са кражба на пари

Флойд Мейуедър: Битките на Джейк Пол са кражба на пари
Публикувано на: Юни 1, 2024 в 07:15 ч
Боксовата легенда Флойд Мейуедър-младши наскоро се появи в подкаста „It Is What It Is“. Той сподели мислите си за предстоящия боксов мач на  Джейк Пол срещу бившия световен шампион Майк Тайсън, насрочен за 20 юли в Тексас, който в последствие бе отменен.

Вижте също: Битката между Майк Тайсън и Джейк Пол през юли е отменена, чакаме нова дата

Мейуедър се пенсионира с безупречен рекорд от 50-0, след като победи звездата на UFC Конър Макгрегър с технически нокаут през 2017 година. Той все още остава влиятелна фигура в света на бокса. На 47 години Флойд продължава да бъде актуален.

Преди няколко години Флойд се състезава в демонстративен мач срещу брата на Джейк Пол, Логан Пол. С наближаването на двубоя Джейк Пол срещу Майк Тайсън, мнението на непобедения боксьор за това дългоочаквано събитие на Netflix беше потърсено от подкаста „It Is What It Is“.

Ето какво смята Флойд за битката:

„Искам да кажа, че това, което Джейк Пол прави, е донякъде готино. Ако той може да продължи да краде пари и му дават битки като тези до момента, тогава не мога да омаловажавам труда му. Ако му дават такъв тип битки, то това е добре за него.", сподели Пол.

Ще успее ли Пол да бие Майк Тайсън ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес