Зареждане

Firas Zahabi вярва, че Kamaru Usman ще бъде шампион дълги години

Firas Zahabi вярва, че Kamaru Usman ще бъде шампион дълги години
Публикувано на: Март 26, 2019 в 00:00 ч
Kamaru Usman успя да доминира над Tyron Woodley и го свали от трона на полусредна категория. Usman спечели пояса и навлезе в серия от 14 поредни победи. Сега всички очакват той да защитава титлата си срещу Colby Covington тази година. Firas Zahabi реши да се присъедини към тези, които хвалят Usman и заяви, че според него Kamaru ще властва дълги години:



Бях много изненадан от представянето на Usman. Мисля, че той е шампион. Моето мнение е, че той е най-добрия в категорията сега. Вярвам, че той ще е шампион още дълги години. Ако той е здрав, то не виждам кой може да го победи. На негово място бих направил всичко, за да съм здрав. Мисля, че той е едно ниво над другите. Единственото, което може да го спре е сериозна контузия. 

Тези бойци минават през много тежки тренировки, които вредят на тялото. Това е един труден бизнес и мисля, че много шампиони губят заради контузии. Виждам, че Kamaru може да бъде с една крачка пред всички. Той може да бъде в темата за най-добър в p4p листата. Не мисля, че той може да бъде победен сега. Предстои да видим, защото може да има слабост, която някой да ни покаже.








Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес