Зареждане

Фигейредо смята, че 'заслужава' да получи двубой за титлата

Фигейредо смята, че 'заслужава' да получи двубой за титлата
Публикувано на: Април 17, 2024 в 18:00 ч
Дейвесон Фигейредо вярва, че е направил достатъчно, за да получи шанс за шампионската титла на UFC в категория до 61 кг. след победата си на UFC 300.

На UFC 300 Дейвесон Фигейредо победи Коди Гарбрандт. Срещата беше интересна, като Фигейредо доказа, че мястото му е в тази категория. Както знаем, бразилската сензация е бивш шампион в категория муха. Сега той се подготвя за нов опит за титла.

Кактознаем, в момента има много топ претенденти в категория петел. В топ 15 и нататък UFC има цял куп възможности за избор.

Дейвесон обаче той твърдо вярва, че има всичко необходимо, за да се бори за титлата.

 
"Това беше една невероятна вечер", каза Фигейредо. "Идвам след победа над човек с много голямо име, Коди Гарбранд, много силен човек. Това само показва каква ще бъде новата глава в кариерата ми."

"Аз съм бивш шампион в другата дивизия. Излизам и побеждавам в тази дивизия и искам да се бия за шампионската титла", каза Фигейредо. "В битката за титлата в категория муха срещу Брандън Морено имаше грешка според мен, така че мисля, че заслужавам да се бия за шампионската титла по-нататък."

"На 100 процента съм. Готов съм да се бия отново, било то с Шон О'Мали, било то с Мераб - с когото и да е", заяви Фигейредо. "Каквото и да реши Дана, аз ще участвам."

Независимо от това какво ще прави по-нататък, можете да се обзаложите, че то ще бъде впечатляващо.

Смятате ли, че Дейвесон Фигейредо е направил достатъчно, за да заслужи възможност за шампионска титла в категория петел?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес