Зареждане

Felicia Spencer: Cris Cyborg е просто човек

Felicia Spencer: Cris Cyborg е просто човек
Публикувано на: Юли 3, 2019 в 08:21 ч
Бившата непобедена шампионка на Invicta, Felicia Spencer е готова да шокира света срещу Cris Cyborg. Двете ще споделят клетката на събитието UFC 240, което ще се проведе в края на месеца в Канада. През май Spencer дебютира в UFC и успя да събмитне в първия рунд Megan Anderson, но сега пред нея стои Cyborg, която идва след първа загуба от 13 години. Cris ще бъде изключително опасна, защото това е нейна последна битка от договора с UFC и тя трябва да я спечели, защото ще стане свободен агент. Felicia не се притеснява от Cyborg, защото бразилката е просто човек:


Разбира се, че "Cyborg" е легенда в спорта и аз съм наясно с това. В същото време обаче тя е просто човек. Тя има един от най-добрите прякори в ММА, но не е киборг. Тя си е просто човек. Време е да изгрея и да шокирам света. Аз и моя екип знаем нещо за мен, което другите не знаят и ще ви го покажа на UFC 240. Tя е много агресивна и оказва голям натиск, с който изненадва съперниците си. 

Винаги съм смятала, че една победа над нея ще бъде страхотна за моята статистика. Може и да се бием за титлата, защото Nunes ще се бие преди нас и може да реши, че трябва да остави едната титла. Случват се всякакви луди неща в този спорт.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес