Зареждане

Fabricio Werdum: UFC отказаха да ме пуснат

Fabricio Werdum: UFC отказаха да ме пуснат
Публикувано на: Юли 3, 2019 в 09:07 ч
Бившият шампион в тежка категория Fabricio Werdum искаше да си тръгне от UFC, но това не се е получило и той е принуден да остане. Миналата година "Vai Cavalo" даде положителна проба за допинг, което му донесе 2 години наказание от USADA, които изтичат през май 2020 година. В момента бразилеца вече е на 41 години и пожела организация да прекрати неговия договор, за да отиде в Русия, където да продължи да е активен в клетката, но организацията отказа да го пусне. Werdum има още 2 битки от своя договор и смята да ги проведе, а след това времето ще покаже:


Имам още 2 битки в UFC. Опитах се да приключа договора си с тях, но те отказаха да ме пуснат, защото съм бивш шампион и явно все още ме искат. Към момента вече не искам да бъда освободен. 

Преди обаче щях да си тръгна, защото вече съм на години и щеше да е по-добре за моята кариера. За съжаление това не се случи и сега ще остана, за да проведа тези две срещи, а след това ще видим какво ще стане. 


Werdum се намираше в серия от 2 поредни победи, които записа през 2017 година и се надяваше, че ще спечели шанс за титлата, но загуби с нокаут в Лондон от Alexander Volkоv през март и това промени всичко. През септември миналата година той трябваше да се бие в Русия срещу Alexey Oleynik, но провала на допинг теста го извади от двубоя.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес