Зареждане

Fabricio Werdum ще се моли на UFC да го освободят, за да се бие в Русия

Fabricio Werdum ще се моли на UFC да го освободят, за да се бие в Русия
Публикувано на: Януари 4, 2019 в 00:03 ч
Бившия шампион в тежка категория на UFC, Fabricio Werdum изгоря за две години от USADA и няма да може да се бие в организацията преди май месец 2020 година. Това беше тежък удар за "Vai Cavalo", който вече е на 41 години и няма много време пред себе си за битки в ММА. Той беше в серия от 2 поредни победи и се надяваше, че ще се бие за титлата, но беше нокаутиран от Alexander Volkov през март миналата година. Неговия мениджър Ali AbdelAziz сподели, че ще молят UFC да го освободят, за да се бие в Русия, защото това е единствения начин да изкарва доходи:



Мисля, че Werdum приключи и няма повече да се бие в UFC. Знам, че Dana White е корав човек, но все пак вярвам, че те имат сърца и ще разберат, че това е единствения начин за Fabricio да изкарва пари. Сега той е на 41 години, а когато наказанието приключи ще бъде на 43 години. Какво трябва да прави ? Той не е мамил, защото колко глупав трябва да си, за да мамиш на 41 години ? 

Не вярвам, че  Frank Mir е мамил, нито Tom Lawlor го е правил. От USADA продължават да хващат Jon Jones и не му правят нищо. Те са фалшиви и няма нужда от тях. Мисля, че следващата битка на Fabricio ще бъде в Русия. Имаме нужда от благословията на UFC. Искам тяхната благословия и ще се помолим да го пуснат.



Fabricio Werdum е голям приятел с президента на Чечня, Рамзан Кадиров и най-вероятно ще се бие в неговата организация, ако разбира се от UFC му прекратят договора, което е малко вероятно. 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес