Зареждане

Ерик Спайсъли беше освободен от UFC

Ерик Спайсъли беше освободен от UFC
Публикувано на: Август 4, 2020 в 08:32 ч
Боецът в средна категория Ерик Спайсъли е освободен от UFC. Ерик трябваше да се бие на UFC Vegas 5 миналия уикенд с Маркъс Перес, но се оттегли от срещата заради проблеми със свалянето на килограми. 33-годишния американец за втори път бива освободен от UFC. Преди 2 години UFC го освободиха, защото навлезе в серия от 3 поредни загуби.

Спайсъли отиде в организацията CES и записа 2 поредни победи с нокаут, а от UFC отново го взеха. В завръщането си Ерик загуби от Дерън Уин с решение, но в срещата взеха бонус за битка на вечерта преди година. Сега явно организацията отново го хвърля зад борба в доста труден момент. Ето какво сподели Спайсъли за своето освобождаване:

Не съжалявам и няма да говоря глупости за UFC. Разбирам какво се случва. Не изпълних моите задължения по договор и от тук ще вървя само напред. Не знам какво да очаквам. Мислех си, че мога да се справя на кантара, но не успях. В последната си битка влязох в категорията за 6 дни и не съм мислил, че ще имам проблеми. 

След битката с Дерън се депресирах и започнах да приемам лекарства. От едно от тях се качваха килограми. Нямам пари в банката, защото не съм се бил. Трябва да видим какво ще стане. Не мога да работя в Канада, защото не съм гражданин. Ще бъде интересно.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес