Зареждане

Дейна Уайт дава по $4000 заплата в лигата си с шамарите

Дейна Уайт дава по $4000 заплата в лигата си с шамарите
Публикувано на: Януари 24, 2023 в 13:00 ч
Много хора се чудеха какви заплати дава Дейна Уайт в своята лига по биене на шамари.

По-рано този месец президентът на UFC сложи начало на събитията си в лигата Power Slap. В лигата по биена на шамари на Уайт има четири категории - полусредна (77 кг), средна (84 кг), полутежка (93 кг) и тежка (120 кг). 

На всеки от участниците се дават 30 секунди, за да бие шамара, като отброяването започва след командата на рефера. Ако противникът не стане в рамките на половин минута след шамара, той е загубил. 

Всички участници в Power Slap са или бивши ММА бойци с провалена кариера, или представители на други подобни спортове. Ерик Спайсли, който е бивш боец на UFC е получил оферта от Дейна Уайт, който искал да го вкара в Power Slap.

В социалните мрежи Спайсли разкри, че Уайт му предложил заплата от 4 000 долара за първото му участие. В последно време много хора и лекари критикуват биенето на шамари. То било твърде опасно за участниците, а заплатите били смешни.

Е, Спайсли потвърди, че заплащането е под всякаква критика. Това е очаквано, защото Дейна едва ли ще получи висока възвръщаемост от тази своя авантюра.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес