Зареждане

Едуардс гледа през Усман: Ако Масвидал бие Бърнс - давам му шанс за титлата

Едуардс гледа през Усман: Ако Масвидал бие Бърнс - давам му шанс за титлата
Публикувано на: Февруари 1, 2023 в 00:00 ч
Леон Едуардс ще се изправи срещу Камару Усман в реванш за пояса в полусредна категория. Въпреки това, изглежда, че настоящият шампион има планове и за след тази битка.

Хорхе Масвидал предизвиква многократно Едуардс през годините. Сега изглежда, че може да се подготвя такава битка. Но има една уловка.

Леон Едуардс твърди, че ще даде на Масвидал шанс за титлата, ако победи Гилбърт Бърнс. Едуардс изглежда готов да изглади различията си с "Gamebred".

"Със сигурност. Ако излезе и победи Гилбърт, мисля, че това е битката, която трябва да направим. Мина много време, три, четири години се готвеше това. Нека го уредим веднъж завинаги."


Леон Едуардс и Хорхе Масвидал са в немилост от доста време. Нещата се разгорещиха през 2019 г., когато двамата се сбиха зад кулисите на събитие на UFC.

Въпреки че Едуардс определя условията за битка с Хорхе Масвидал, той не забравя мача си срещу Камару Усман. Освен това, изглежда, че шампионът смята, че Масвидал трудно може победи Гилбърт Бърнс така или иначе

В крайна сметка, това е една от онези битки, които феновете биха искали да видят реализирана. Въпреки това, въз основа на посочените условия, това може никога да не се случи.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес