Зареждане

Eddie Alvarez: UFC направиха всичко възможно да остана, но ONE дадоха твърде добра оферта

Eddie Alvarez: UFC направиха всичко възможно да остана, но ONE дадоха твърде добра оферта
Публикувано на: Октомври 18, 2018 в 18:25 ч
Бившия шампион в лека категория на UFC, Eddie Alvarez реши да стане свободен агент преди няколко месеца, въпреки че от UFC не искаха това да се случи. Той отказа няколко оферти от UFC и реши да подпише с ONE Championship. Alvarez споделя, че UFC направили всичко възможно той да остане, но от ONE му направили предложение на което не се отказва:

Всичко, което може да ме направи нервен и леко уплашен ме развълнува и винаги съм готов за него. Това, че ще летя до Сингапур и ще се срещна с нови хора е нещо, което ме прави нервен и ми напомня на младините. Вярвам, че офертата на ONE беше прекалено добра за да се отхвърли. UFC  от своя страна направиха всичко възможно за да остана. При тях обаче за всеки боец е различно и плащат на всеки различно според различни критерии. Всичко е бизнес и в тази ситуация ONE помислиха за мен и за моето семейство.

Те видяха какви са моите нужди и желания и ги уважиха, което значи, че трябва да им го върна. Отивам в Азия, за да се бия с най-добрите в лека категория и за да спечеля титлата.


Eddie ще пътува за Азия през ноември, където ще се види с новите си работодатели. Очаква се той да дебютира в началото на следващата година.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес