Зареждане

Джулиана Пеня: Тайла Сантос победи Шевченко с едно око

Джулиана Пеня: Тайла Сантос победи Шевченко с едно око
Публикувано на: Юни 30, 2022 в 08:00 ч
Шампионката на UFC при жените в категория петел (до 61 кг), американката Джулиана Пеня счита съдийското решение в битката между Валентина Шевченко и Тайла Сантос за несправедливо. По-рано този месец видяхме битката за титлата в категория муха между Шевченко и Сантос.

Двете се биха в подглавната битка на UFC 275, което се проведе в Сингапур. Шевченко беше голям фаворит в тази среща, но определено не й беше лесно. Валентина направи най-трудната си битка до момента в категорията. Сантос я затрудни доста, но накрая загуби с раздвоено решение.

Много хора смятат, че Тайла е била ограбена от съдиите. При неволно сблъскване на главите се стигна до счупена орбитална кост на бразилката. Това определено й попречи да се представи по-добре в последните рундове.

Преди 5 години Шевченко успя да събмитне Пеня, която сега иска реванш. Джулиана смята, че Валентина е загубила от Сантос и призова за реванш с нея.

„Отсъдих победата за Тайла. Тя победи Шевченко с едно око и все пак загуби. Това е ужасно. С Валентина също имаме недовършена работа. Бих искала да направим реванш. 

Определено мисля, че Тайла направи достатъчно, за да спечели. Бях разстроена, че тя не спечели“, каза Пеня в интервю за YouTube канала The Schmo. 

Коя беше реалната победителка в тази битка ?







Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес